Techne Fòrum

La setmana passada em van demanar que parlés d’una associació al curs de català que estic fent al Consorci per a la Normalització Lingüística de Reus i, evidentment, havia de parlar de l’associació de la qual formo part com organitzador: Techne Fòrum. A més a més, em va semblar una ocasió fantàstica per aprofitar i donar una mica de força al blog què feia temps que no tocava.

Associació Techne Fòrum

Exercici: Les nostres associacions, la nostra força

L’exercici que havia de fer dona el títol al nom d’aquest post i correspon a les activitats del curs del nivell S2 de català. Aquest exercici, estava dividit en dos parts: En primer lloc, redactar un text explicatiu per descriure en què consisteix l’associació, qui forma part, els seus objectius, accions, on poder trobar-la o les dades de contacte, entre altres. I en segon lloc, fer-ne una presentació de 3 minuts amb l’ajuda d’un petit guió realitzat per nosaltres que ens facilités la sempre difícil tasca de comunicar i parlar en públic.

El text explicatiu transcrit i corregit per la meva professora es aquest:

Actualment, la tecnologia és una part molt important de la nostra societat i és fonamental per al desenvolupament d’un territori comptar amb bons professionals i empreses innovadores relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

És per això que fa 2 anys va néixer Techne Fòrum, una associació sense ànim de lucre que té com a principal objectiu connectar persones i compartir experiències del sector tecnològic. La nostra associació està formada per persones que participen en diferents comunitats tècniques de Tarragona, i actualment organitzem un esdeveniment anual en el qual té lloc una jornada de tota mena de xerrades de caràcter tecnològic.

Enguany, es va celebrar al Palau Firal i vam participar-hi gairebé 100 persones i, a més, vam rebre un premi a la innovació per part de la Fundació Tarragona Smart Region.

Podeu trobar més informació sobre Techne Fòrum a les xarxes socials, a techeforum.com o podeu enviar un correu electrònic a [email protected]

Moltes gràcies

Per altra banda, la presentació ja está feta i no tinc cap recurs per poder compartir excepte les meves sensacions. Qué són bones, però encara he de millorar amb més fluidessa, seguretat, i la mal dita pronunciació de la “s” sonora o la doble “l”.

Per la meva part, ha sigut una experiència fantàstica que m’ha permés conéixer moltes associacions del territori alhora que presentar Techne Fòrum a persones no relacionades amb el món tecnològic i, fins i tot, m’ha permès aprendre català d’una forma més significativa.